Liga's

 

aaaVlaamse Roeiliga vzw - VRLvrl

Zuiderlaan 13 - 9000 Gent   (klik op het logo voor het verslag van de laatste AV)
ondernemingsnr: BE0413.996.691 - Tel. 09 243 12 50 - Fax. 09 243 12 59
Je kan alles terugvinden op onze website: https://vlaamse-roeiliga.be/bestuur-vrl/
website: www.vlaamse-roeiliga.be
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raad van bestuur

voorzitter:  Hubert De Witte - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
secretaris-generaal, beach sprint rowing: Chantal Neirinckx - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
penningmeester, communicatie, EXR-game rowing:  Hubert De Witte - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
competitie, topsport, opleiding en bijscholing: Annelies Bredael - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
recreatie en promotie: Mike Galet - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
jeugdsport: Annemarie De Wispelaere - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
etische commissie: Patrick Lafontaine - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
partnerschappen: Wim Van Roy – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
clubondersteuning, afg. KBR bestuurslid: Elke Verhaeghe - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
afg. KBR bestuurslid: Charles Dallemagne - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
afg. KBR bestuurslid: Lea Cappoen -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
afg. KBR bestuurslid: Gwenda Stevens - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Medewerkers

 Algemeen coördinator: Celine Pieters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Technisch Directeur topsport: Pim Raaben Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verantwoordelijke administratie en ondersteuning: Lien Desmet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Verantwoordelijke boekhouding: Lien Van de Velde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Verantoordelijke organisaties: Arno Volckaert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Coaches

Headcoach: Axel Mueller Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Juniorcoach: Christel Hiel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden

4 - Koninklijke Roeivereniging Brugge
5 - Koninklijke Roeivereniging Club Gent
6 - Koninklijke Roei- en Nautische Sport Oostende
9 - Roeivereniging Nautilus Vilvoorde vzw
12 - Koninklijke Roeivereniging Sport Gent
23 - Antwerpse Roeivereniging-Sculling
25 - Gentse Roei- en Sportvereniging
26 - Ieperse Roei- en Watersportvereniging
33 - Brugse Trim- en Roeiclub
36 - Trimm- en Roeiklub Toss '80 Hazewinkel vzw
37 - Vereniging Veteranen Roeiers
40 - Akhenaton Roeischool
46 - C-row
45 - Kortrijkse roeiclub vzw - KRC vzw
47 - The OAR
49 - Roeiclub Schulensmeer

Ligue Francophone d'Aviron asbl - LFAlfa

ASBL - N° d'entreprise : BE0415 011 035
172 Chaussée de Vilvorde à 1120 Bruxelles
Tel. 
website: www.aviron.be
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Conseil 

président: Remy Moulin - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0476/86.90.52
vice-président: Jean-Marie Rigo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0475/72.34.99
secrétaire général: Jean-Marie Rigo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0475/72.34.99
trésorier: Remy Moulin - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0476/86.90.52
directeur sportif: Olivier Olbregts - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0477/36.89.61
administrateur: Jean Somers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0498/58 52 91
administrateur: Geneviève Simenon - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0472/49 72 88
administrateur: Hadrien Cuvelier - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0474/94 11 21
administrateur-référente éthique: Annick Vandeveire - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  0477/56 26 97
secrétariat licences: Henri Moureaux - licences@ligue-francophoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0496/38.22.26
directeur technique: Paul Mosser - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0468/08.63.37 

Membres

1 - Royal Sport Nautique de la Meuse
2 - Royal Club Nautique Sambre et Meuse
3 - Royal Sport Nautique de Bruxelles
7 - Union Nautique de Liège, Société Royale
8 - Union Nautique de Bruxelles, Société Royale
10 - Cercle des Régates de Bruxelles, Société Royale
13 - Royal Cercle Nautique Dinantais
15 - Royal Club Nautique de Tournai
16 - Sport Nautique Universitaire de Bruxelles
27 - Royal Cercle Athlétique des Etudiants, Section aviron
32 - Club d'aviron "Les 3Y"
43 - Royal Centre Nautique de Visé
44 - Cercle Mosan de l'Aviron

FairepartpourLucienne chretien 

 

logo2

KONINKLIJKE BELGISCHE ROEIBOND-VZW / FEDERATION ROYALE BELGE D'AVIRON-ASBL

Veeweydekaai 65 - 1070 Anderlecht

Ondernemingsnr: BE0409.579.926

Facebook

Contact

Gwenda Stevens - Voorzitter
Eeuwfeestlaan 62
9840 De Pinte

T. +32 497 73 49 78
M. Gwenda Stevens

Verantwoordelijke website

Gwenda Stevens

Gwenda Stevens